Spring til indhold

Hagested Aftenhøjskole

Aftenhøjskolen startede i 1952 og har fungeret lige siden. Vi mødes i Hagested Forsamlingshus til 9 foredragsaftener i vinterperioden.

 

Hagested Aftenhøjskole har glædet og oplyst mange gennem interessante foredrag siden 1952. Vi syntes selv, at det er imponerende at Aftenhøjskolen har kunnet eksistere og tiltrække folk gennem så mange år. Vi er omkring 40 personer til hvert foredrag.

Emnerne er meget forskellige aktuelle emner, socialt relaterede emner med folk, som fortæller om deres hverdag, rejsebeskrivelser, litterære og kulturelle emner.

Alle møder starter kl. 19.30 i Huset i Hagested - kultur- og forsamlingshus, Præstebrovej 2, Hagested, 4300 Holbæk.

Pris: Det koster ikke en formue at deltage - 350 kr. for en sæson med 9 foredrag. Ønsker man kun at deltage i et enkelt af foredragene kan det også lade sig gøre for en pris af 70 kr.

Sæsonen starter sidst i oktober og løber frem til først i marts, med mødedage hver anden onsdag.

Aftenhøjskolen drives af et udvalg bestående af:
Jonna Nielsen – formand tlf. 4270 0393 - jkj.hagested@mail.dk
Jens Larsen
Solvig Schou

Er du interesseret i at deltage så mød bare op, der er altid plads til flere, eller kontakt udvalget for flere oplysninger.

 Feedback

Sidst opdateret

01.09.2020

Ansvarlig redaktør

Jonna Nielsen

Sæson 2020/21 er AFLYST

På grund af de nye restrektioner og forsamlingsforbud på 10 personer, ser vi os nødsaget til at AFLYSE den kommende sæson. Det er ærgerligt, men også nødvendigt, at vi følger restrektionerne, så vi alle kommer godt igennem den svære tid uden at blive coronaramte.
Vi håber, at det er muligt at få nye aftaler med foredragsholderne, så de kommer og besøger os næste sæson.
Pas godt på jer selv – vi håber at se jer alle næste sæson.
Mange hilsener fra UDVALGET