Spring til indhold

"Græsrødderne"

... gør en forskel

”Græsrødderne” startede så småt op i 2011, hvor de kun havde en le og en buskrydder, som man lånte sig til. Kun trampestierne blev slået. Nu er der 8  aktive personer, som både vedligeholder og slår græs på grønne områder, stier, og trampestier.

Klipper læhegn langs stierne, reparerer huller på Engstien med stabilt grus og tømmer skraldespande langs stierne. Holder broen over landkanalen med årlig sprøjtning med algefjerner, maling efter behov og slåning af siv under broen.

 4 gange i løbet af vækstperioden booker ”Græsrødderne” kommunens Grejtrailer med diverse værktøjer og maskiner til udførelse af ovennævnte arbejde.

"Græsrødderne er organiseret under Hagested Beboerforening.

 

Hvad kan DU gøre?

Har du lyst, og kan du afse lidt tid til at hjælpe med fælles opgaver for at gøre Hagested til et godt op pænt område at bo i, eller har du ideer til andre frivillige aktiviteter, så kontakt Frede Møller, tlf. 5056 7085 eller mail.: FSMService@hotmail.com 


Samtidig med at du gør en god gerning, træffer du nye mennesker og får et godt socialt samvær og en hyggelig snak.

 Feedback

Sidst opdateret

19.03.2024

Ansvarlig redaktør

Jonna Nielsen

"Græsrøddernes" arbejdsdage 2024

"Græsrødderne" har booket kommunens grejtrailer i disse perioder:
3.. til 6. maj
7. til 10. juni
26. til 29. juli
13. til 16. september
Kom og giv en hånd med, så vores stier og grønne områder kan holdes flotte og farbare.
Kontakt Frede Møller på tlf. 5056 7085 og hør nærmere - Du behøver ikke at være med alle dage, en halv dags hjælp er også velkommen.