Spring til indhold

Mårsø Områdecenter

Mårsø Områdecenter Gl. Tuse Næs Vej 15A, 4300  Holbæk - tlf. 7236 5367

Hvor skal jeg bo når jeg bliver ældre?

På Mårsø Områdecenter er der 39 ældreboliger med alle moderne faciliteter. Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, men udlejes som ”Almen nyttige boliger”. 

Henvendelse om evt. leje af bolig skal ske til Holbæk Kommunes Boligkontor.

På Mårsø Aktive Center foregår der en masse forskellige aktiviteter for beboerne, ja der forgår næsten noget hver dag.

I flæng kan nævnes, både visiteret og frivillig gymnastik , og er det ikke nok kan man selv træne i centerets motionsrum hvor der næsten findes alle mulige totur instrumenter.  Endelig kan man spille Billard og Bowls, om sommeren kan man udendørs spille Krolf.

Af mere stille ting er der bankospil,  strikning , foredrag, andagt med sognepræsten, morgenkaffe og eftermiddags hygge flere gange hver måned ,

Endelig afholder Brugerrådet og Kaffedamerne café hver måned,  og stort set en fest hver måned,  hvor vi spiser lidt god mad og får et par glas vin eller øl, og snakker hyggeligt om tiden før verden gik af lave. De måneder hvor der ikke er fest bliver der afholdt udflugter hvor vi drager af sted i to store busser. Kaffedamerne afholder også modeopvisninger med tøjsalg  samt påske og jule marked , så der er mulighed for at få pungen motioneret lidt.

Så man behøver ikke at kede sig, omvendt behøver man ikke at deltage i det hele, men tilbuddene er der.Feedback

Sidst opdateret

25.03.2022

Ansvarlig redaktør

Jonna Nielsen